Lees hier ons nieuws

Volg hier alle ontwikkelingen binnen onze praktijk.

VERBETERING BEREIKBAARHEID

Wist u dat u bijna alles digitaal kunt regelen zonder dat u ons hoeft te bellen? U kunt op ieder gewenst tijdstip op uw smartphone, tablet of computer:
• uw medisch dossier en uw onderzoeks-uitslagen inzien
• een afspraak maken, een vraag stellen
• een bericht sturen eventueel met foto’s of andere bijlagen
• uw herhaalmedicijnen bestellen

U kunt hiervoor heel eenvoudig een account voor uzelf aanmaken via www.gorterhof.uwzorgonline.nl  LET OP: voor ieder account is een apart emailadres nodig, een emailadres kan dus maar voor 1 account gebruikt worden. Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding met de instructievideo’s.

Voor spoed zijn wij op werkdagen tussen 8:00-17:00  bereikbaar op het spoednummer 0181-690070
In het weekend, officiële feestdagen en op werkdagen tussen 17:00-8:00 kunt u voor spoed contact opnemen met de huisartsenpost 0181-627 055

Huisartsen in opleiding

Dr. Skalli heeft vanaf 4 maart 2024 een huisarts in opleiding hr. M. Mackenbach. Dr. Koerts heeft vanaf 5 juni 2023 een huisarts in opleiding hr. T. Oldenburger.

Privacy
Ons privacyregelement kunt u vinden links onderaan deze pagina.

Klachten
Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. U kunt dit doen door dit aan te geven bij de assistente of bij de huisarts, een formulier bij de balie te halen en in te vullen of een email te sturen naar info@gorterhof.nl

Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen.

Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA  EINDHOVEN

T: 088- 0229100
Maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

info@skge.nl 

Eigen risico
Iedere verzekerde in Nederland heeft een verplicht eigen risico. Voor een bezoek aan de huisarts betaalt u geen eigen risico. Behandelingen bij de huisarts, zoals een chirurgische verrichting of het plaatsen van een spiraal vallen niet onder uw eigen risico.

Het eigen risico geldt wel voor geneesmiddelen die de huisarts voorschrijft en (laboratorium)onderzoek dat samenhangt met de zorg door uw huisarts. Tevens geldt het eigen risico voor handelingen die de huisarts uitbesteedt, zoals röntgenonderzoek, kweken, bloedonderzoek, holteronderzoek, pathologisch onderzoek na een chirurgische ingreep etc.

Huisartsenpost Ruwaard
De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Nissewaard samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres en telefoonnummer huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 – 62 70 55

Praktijkaccreditering
De praktijk is sinds 1 april 2010 geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen en zich verplicht tot het continu werken aan verbeteringen.