Lees hier ons nieuws

Volg hier alle ontwikkelingen binnen onze praktijk.

Voor meer informatie over het Corona virus kunt u kijken op https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Telefonische bereikbaarheid
Zoals u weet is er een landelijk tekort aan zorgpersoneel, zo helaas ook in onze praktijk.

Door een tekort aan doktersassistenten zijn we helaas genoodzaakt de telefonische bereikbaarheid aan te passen, wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8:00-10:30 en tussen 11:00-12:00.
Voor spoed zijn wij op werkdagen tussen 8:00-17:00  bereikbaar op het spoednummer 0181-690070
In het weekend, officiële feestdagen en op werkdagen tussen 17:00-8:00 kunt u voor spoed contact opnemen met de huisartsenpost 0181-627 055
Herhaalrecepten

Voor herhaalrecepten vragen wij om NIET de assistente te bellen om onnodige drukte aan de telefoon te voorkomen Met herhaalrecepten worden uitsluitend medicijnen bedoelt die u altijd gebruikt. 

Gebruik bij voorkeur de herhaalservice van de apotheek, u krijgt dan automatisch een bericht wanneer uw medicijnen klaarliggen. U hoeft dan zelf geen herhaalrecepten meer aan te vragen. Als u dit wilt dan kunt u dit bij de apotheek aangeven. U kunt ook via uw digitale dossier uw medicijnen herhalen.

Indien u van bovenstaande opties geen gebruik maakt dan kunt u de receptenlijn gebruiken om uw herhaalrecept in te spreken.

PA
Sinds 1 oktober 2018 hebben wij een PA, dhr. B. Visser. De Physician Assistant afgekort PA, is in Nederland een relatief nieuwe beroepsgroep. De PA werkt onder supervisie van de huisarts en biedt professionele medische zorg. De PA is geen arts, hij/zij neemt zelfstandig bepaalde taken van de huisarts over. 

Je wordt niet zomaar PA. Na een hogere beroepsopleiding (HBO) in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld voor verpleegkunde of fysiotherapie, heeft een PA een brede medische masteropleiding gevolgd. Tijdens deze opleiding werkt hij/zij ook al bij de huisarts of specialist. Zo doet de PA tijdens de opleiding al veel ervaring op. 

Waar komt u een PA tegen. U komt de PA overal tegen: bij de huisartsenpraktijk, in het ziekenhuis, de polikliniek of de operatiekamer bijvoorbeeld. Steeds vaker. 

Wat zijn de taken van een PA. De taken omvatten het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten met veelvoorkomende aandoeningen. Een PA is wettelijk bevoegd om medicatie voor te schrijven, mits dit valt binnen het gebied van haar/zijn expertise. 

De PA is bevoegd om zelfstandig beslissingen over een behandeling te nemen. Echter werkt de PA altijd in nauwe samenwerking met de huisarts en met de specialist daar waar nodig.  

Kijk voor meer informatie op: www.napa.nl 

Huisartsen in opleiding

Dr. Skalli heeft vanaf 6 maart een huisarts in opleiding hr. U. Yildiz. Dr. Koerts heeft vanaf 5 juni een huisarts in opleiding hr. T. Oldenburger.

Privacy
Ons privacyregelement kunt u vinden links onderaan deze pagina.

Klachten
Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. U kunt dit doen door dit aan te geven bij de assistente of bij de huisarts, een formulier bij de balie te halen en in te vullen of een email te sturen naar info@gorterhof.nl

Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen.

Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA  EINDHOVEN

T: 088- 0229100
Maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

info@skge.nl 

Eigen risico
Iedere verzekerde in Nederland heeft een verplicht eigen risico. Voor een bezoek aan de huisarts betaalt u geen eigen risico. Behandelingen bij de huisarts, zoals een chirurgische verrichting of het plaatsen van een spiraal vallen niet onder uw eigen risico.

Het eigen risico geldt wel voor geneesmiddelen die de huisarts voorschrijft en (laboratorium)onderzoek dat samenhangt met de zorg door uw huisarts. Tevens geldt het eigen risico voor handelingen die de huisarts uitbesteedt, zoals röntgenonderzoek, kweken, bloedonderzoek, holteronderzoek, pathologisch onderzoek na een chirurgische ingreep etc.

Huisartsenpost Ruwaard
De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Nissewaard samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres en telefoonnummer huisartsenpost
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse
0181 – 62 70 55

Praktijkaccreditering
De praktijk is sinds 1 april 2010 geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen en zich verplicht tot het continu werken aan verbeteringen.