Receptaanvragen

Herhaalrecepten

Bij gebruik van 1 of meerdere medicijnen met een vast gebruik per dag voor een lange periode melden wij u aan bij de apotheek voor de automatische herhaalservice.

Hoe werkt het:

De automatische herhaalservice is een samenwerking tussen uw huisarts en apotheker. De apotheker vraagt de recepten voor uw 3-maandelijkse medicatie aan bij uw huisarts. De apotheker zet uw 3-maandelijkse medicatie automatisch voor u klaar. U krijgt ongeveer 2 a 3 weken voordat het op is een bericht dat de medicatie klaarstaat in uw apotheek. Wanneer de automatische herhaalservice voor u wordt opgestart worden de medicijnen aan de hand van uw voorraad door de apotheek voor u gelijkgetrokken zodat uw medicatie gelijkloopt.

De voordelen voor u op een rijtje:

· U hoeft zelf geen zorg meer te dragen voor het aanvragen of inleveren van uw herhaalrecepten;

· Uw medicijnen lopen keurig gelijk met elkaar en blijven dat ook doen;

· U hoeft minder vaak naar uw apotheek;

· Doordat periodiek alle medicatie wordt klaargemaakt, blijft uw medicatiedossier geheel compleet voor de apotheker maar ook voor uw huisarts;

· Deelname aan de automatische herhaalservice is kosteloos.

Medicijnen die niet in de herhaalservice van de apotheek kunnen, kunt u aanvragen via uw digitale dossier of via onze receptenlijn: 0181-628127, u krijgt dan een bandje waar u uw herhaalrecept kunt inspreken.

Voor herhaalrecepten vragen wij om niet naar de assistente te bellen om onnodige drukte aan de telefoon te voorkomen

CONTACTGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag 8:00 – 17:00*
Zaterdag & Zondag gesloten

*dagelijks gesloten tussen 12:00 en 13:30